Vitamina E - uz cosmetic 10ml
Cod produs:
Stoc: 10+
15,00 Lei
Fara TVA: 12,61 Lei

Cantitate

Vitamina E este un antioxidant natural care permite conservarea uleiurilor si unturilor vegetale, fiind solubila in grasimi. 

Pentru o mai buna utilizare recipientul este prevazut cu pipeta!


Proprietati:

- antioxidant, impiedica rancezirea uleiurilor vegetale

- antirid: blocheaza actiunea radicalilor liberi la nivelul epidermei, reduce substantial deteriorarea celulelor ca urmare a expunerii la soare

- actiune antiinflamatoare (arsuri solare, eruptii)

- mentine elasticitatea pielii, hidrateaza 

- imbunatateste microcirculatia 


Utilizare:

Poate fi adaugata in balsamuri, unturi, uleiuri de ingrijire a pielii, uleiurile vegetale sensibile la oxidare, uleiurile de masaj, pentru a le prelungi termenul de valabilitate.

In creme sau uleiuri vegetale cu efect anti-imbatranire sau pentru ingrijirea pielii uscate si deshidratate are atat rol antioxidant cat si de ingredient activ cosmetic.


Ingrediente: Tocopheryl Acetate (Vitamina E de origine 100% vegetala)

Provenienta: Elvetia




A se pastra ferit de lumina si caldura, la o temperatura mai mica de 20°C.


Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!