Ulei esential de portocala (Brazilia) - puritate 100% - 10 ml
Cod produs: EO-35
Stoc: 10+
22,00 Lei
Fara TVA: 18,49 Lei

Cantitate

Cost livrare: 15 lei. LIVRARE GRATUITA pentru comenzile de peste 150 lei

Denumirea latina:  Citrus dulcis

Partea folosita a plantei:  cojile

Obtinut prin:  presare

Miros:  proaspat, fructat, dulce

Avertisment: uleiul de portocala este fototoxic, poate cauza iritatii ale pielii. Nu va expuneti la soare dupa folosirea acestuia!

Aplicatii externe:

Ca ulei de masaj (7 picaturi de ulei de portocala la 10 ml de ulei vegetal):

•    combate celulita

•    pentru regenerarea pielii (stimuleaza regenerarea celulara)

•    imbunatateste digestia, tonic hepatic, diuretic

•    pentru pielea crapata si foarte solicitata

•    scade febra si calmeaza tusea, 

 

Baie aromatica (4 picaturi de ulei esential diluate in lapte sau spumant de baie la o cada plina – nu mai mult!)

•    atunci cand suferiti de insomnie (poate fi combinat cu lavanda)

•    ajuta la vindecarea depresiilor

•    ajuta la incalzirea organismului in zilele reci de iarna

 

Apa de gura - o picatura de ulei de portocala la o cana de apa calda, pentru:

•    prevenirea inflamarii gingiilor

•    tratamentul ulcerelor bucale

 

In aparatul de aromaterapie: 

•    creeaza o atmosfera vesela si prietenoasa 

•    alunga plictiseala lungilor dupa amiezi de iarna

•    ajuta la indepartarea stresului 

•    ajuta in cazul insomniei (poate fi combinat cu alte uleiuri)

 

Aplicatii in cosmetica:

Efectele sale antiseptice, de imbunatatire a circulatie si hidratare, il fac potrivit pentru tenul gras si acneic. Deoarece arde eficient grasimile, este util in masajul anticelulitic si pentru drenajul limfatic. 

 

Depozitare: la temperatura camerei, fara umiditate excesiva, ferit de razele directe ale soarelui.


Prezentare: 10 ml / flacon din sticla bruna.

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
Produse asemanatoare