Ulei vegetal buriti - 10ml
Cod produs: 012421
Stoc: 10+
21,60 Lei 24,00 Lei
Fara TVA: 18,15 Lei

Cantitate

Cost livrare: 15 lei. LIVRARE GRATUITA pentru comenzile de peste 150 lei

Veritabil concentrat de carotenoizi, uleiul de buriti este capabil sa absoarba razele UV, sa capteze si sa  si neutralizeze radicalii liberi, responsabili de efectele nocive asupra pielii si de degradarea si imbatrinirea acesteia.

Uleiul de buriti este ideal pentru a prelungi bronzul, are proprietati emoliente si hidratante si este utilizat la fel de bine, atat pe piele cat si pe par.

Foarte bogat in carotenoizi, uleiul de buriti bio, excelent protector, puternic neutralizant UV si a radicalilor liberi este un ulei excelent pentru plaja, pentru prevenirea imbatranirii si revitalizarea pielii.


- uleiul de buriti este uleiul vegetal cel mai bogat in provitamina A

- protejeaza si previne efectele nocive ale razelor solare

- antioxidant, protejeaza pielea de imbatrinire

- eficient impotriva radicalilor liberi

- confera pielii o tenta bronzanta placuta si prelungeste bronzul natural

- coloreaza placut cosmeticele intr-o culoare portocalie


NOTA: Datorita concentratiei mari de carotenoizi, este indicat ca uleiul de buriti sa fie folosit in combinatie cu alte uleiuri, pentru a nu pata imbracamintea si pielea, intr-o concentratie de 1-10% (maxim 10% doar pentru produsele cosmetice de plaja).

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
Produse asemanatoare