Mai multe detalii puteti gasi aici...
Ulei din samburi de caise presat la rece 100% pur – 100 ml
Fara TVA: 21,85 Lei
Uleiul de caisa, obtinut din prima presare la rece a samburior de caise este bogat in vitaminele A si C.
Caisul este cultivat in zonele temperat-continentale, inclusiv in tara noastra. El creste in stare salbatica in Iran si Manciuria, iar in China este cultivat de peste 400 de ani. Denumirea sa latina (Prunus armeniaca) se datoreaza presupusei sale origini - Armenia.
Puternic hidratant, regenerant si revitalizant, hranitor si emolient, uleiul de caisa are o mare capacitate de intinerire si de revitalizare a pielii, fiind recomandat atat pentru pielea uscata, terna cat si pentru pielea matura, ridata. Cu o textura usoara, uleiul de caise este foarte apreciat in cosmetica.
Proprietati:
Revigorant si iluminant, confera tenului proaspetime si stralucire
Regenerant si revitalizant, eficace contra efectelor imbatrinirii
Tonifiant si emolient, inmoaie si catifeleaza chiar si cea mai uscata piele
Hranitor si echilibrant al filmului hidrolipidic natural al pielii
Previne deshidratare
Patrunde bine in piele, nu lasa film gras
Uleiul de caise este o excelenta baza pentru uleiurile esentiale
Recomandari:
- ten normal, tern, foarte uscat, obosit, devitalizat, matur, ridat
- piele flasca, ridata, zbarcita in jurul ochilor sau pe gat, maini, brate, coapse, etc.
Utilizare
- simplu sau in amestec cu alte uleiuri esentiale si vegetale pentru ingrijirea pielii dupa plaja.
- uleiul de caise poate fi incorporat in doza zilinca de crema
- folosit la prepararea de serumuri de frumusete, prin amestecul uleiului de caise cu alte de uleiuri esentiale si vegetale, tonice, restructurante, cu efect de intinerire, ofera o nota de stralucire si prospetime a tenului
- ulei de masaj corporal: ulei de caise simplu sau combinat cu alte uleiuri esentiale si vegetale, reda fermitatea si catifelarea pielii
- incorporat in doza zilnica de crema sau prepararea de creme si serumuri anti-age
- poate fi adaugat in masti hranitoare si regenerante pentru toate tipurile de ten
Compozitie: ulei de caisa 100% pur si natural, obtinut din prima presare mecanica la rece a samburilor de caisa.
Principalii constituienti: vitamine (A, B1, B2, B6, B12 SI E), acid oleic (Omega 9 - aprox. 65%), acid linoleic (Omega 6 - aprox. 28%)
Denumire latina: Prunus armeniaca
Tara de origine: Spania
Proprietati organoleptice
Aspect: lichid uleios, fluid
Culoare: galben-deschis
Miros: foarte usor de nuca si migdala amara
Ulei stabil la oxidare.