Ulei din nuci de macadamia presat la rece 100% pur - 100 ml
Cod produs: BO-11
Stoc: 3
40,00 Lei
Fara TVA: 33,61 Lei

Cantitate

Macadamia este un arbore originar din Australia. Nucile de macadamia au miezul dulce, foarte placut si sunt din ce in ce mai mult apreciate ca delicatese, in gastronomie. Uleiul este obtinut prin presarea la rece a nucilor si este non gras, patrunde rapid in piele, fiind recomandat pentru folosirea zilnica in ingrijirea pielii si ca baza pentru uleiurile esentiale in aromaterapie.

Uleiul de macadamia este unul dintre uleiurile vegetale rare, ca si uleiul de jojoba. Contine cantitati mari de acid palmitoleic, care se aseamana sebumului (grasimea produsa in mod natural de pielea omului, pentru protectie), fiind un emolient excelent si deosebit de bun pentru tenul uscat si matur, dar si hidratant pentru toate tipurile de piele.

Uleiul de macadamia patrunde foarte usor in epiderma, chiar si in straturile sale mai profunde. Rolul sau este de a activa circulatia limfatica si sanguina si de a crea un strat de hidratare la suprafata pielii fara a lasa urme grase.

Uleiul pur, din nuca de macadamia, este recomandat pentru folosire zilnica, in curatarea si ingrijirea pielii, ca baza pentru uleiurile esentiale in aromaterapie, ca ulei de baie si pentru demachiere. Datorita continutului mare in grasimi mononesaturate (peste 80%) este considerat un adevarat elixir impotriva imbatranirii.


Denumire: Macadamia Ternifolia

Tara de origine: Australia

Metoda de obtinere: presarea la rece a nucilor


Proprietati organoleptice:

Aspect: lichid uleios, usor vascos

Culoare: galbena


Ulei stabil la oxidare. Uleiurile baza sunt ideale pentru diluarea uleiurilor esentiale inainte de a le aplica pe piele. 


Indicatii: tonifica pielea imbatranita si uscata, fiind foarte fin si cu avantaje multiple, reechilibreaza tenul gras, mixt sau uscat, datorita efectului regenerant, poate fi folosit cu succes in tratarea cicatricelor, arsurilor solare, ranilor minore si a altor afectiuni ale pielii.


Utilizare: Poate fi folosit ca atare, in aplicatii locale sau in amestec cu alte preparate de ingrijire corporala si faciala.

Demachiere : folositi o discheta umezita cu apa si bine stoarsa, pe care picurati ulei de macadamia. Folositi cate dischete sunt necesare, astfel incat la sfarsit pe acestea sa nu mai ramana urme de impuritati. Curatati atent tenul, zona ochilor, a decolteului si a gatului.

Uleiul de macadamia poate fi personalizat prin adaugarea unor uleiuri esentiale. Astfel, amestecati 50 ml de ulei vegetal presat la rece cu 10-12 picaturi de ulei esential, in functie de tipul de ten, sau o combinatie de uleiuri esentiale. 

Imbogatirea produselor cosmetice: adaugati cateva picaturi de ulei de macadamia in crema de fata (cu ingrediente naturale). Va puteti prepara si un ulei facial, pe care sa-l folositi seara, inainte de culcare, pe pielea curata, sau un ulei pentru corp.

Pentru diluarea uleiurilor esentiale, puteti folosi 6 - 10 picaturi de ulei esential la 10 ml de ulei de macadamia, pentru a obtine un produs cu concentratia de 3% (ingrifire faciala) - 5%. (ingrijire corporala).


Depozitare: A se pastra ferit de lumina si caldura, la o temperatura mai mica de 20°C.

Prezentare:  sticla bruna de 100 ml


 




Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
Produse asemanatoare