Ulei de ricin 100ml
Cod produs: ZL20
Stoc: 10+
9,60 Lei 12,00 Lei
Fara TVA: 8,07 Lei

Cantitate

Cost livrare: 15 lei. LIVRARE GRATUITA pentru comenzile de peste 150 lei

Uleiul de ricin, unul dintre uleiurile cele mai vechi, cunoscut pentru proprietatile sale terapeutice puternice este obtinut din semintele de ricin, Ricinus communis. Numele botanic al plantei de ricinus provine din latina care insemna capusa.


In literatura de specialitate regasim despre proprietatile acestui ulei urmatoarele:

- emolient si hidratant

- ajuta la regenerarea si cresterea parului, reda stralucirea acestuia

- fortifiant pentru par, gene si unghii

- reduce usor mancarimile, fiind un foarte bun cicatrizant

- calmeaza iritatiile


Imbunatatit cu adaos de vitamina E, bogat in antioxidanti, uleiul de ricin este produsul ideal pentru ingrijirea pielii dar si a parului.


Uleiul de ricin are o greutate moleculara mica, ceea ce inseamna ca este absorbit usor in piele si par , oferind efecte de hranire si hidratare. Atunci cand se aplica pe varfurile de par uscat, hidrateaza si previne despicarea lor. Acesta a fost folosit de ani de zile ca si crema de fata pentru a reduce riscul aparitiei cearcanelor si pentru a ajuta la prevenirea si tratarea ridurilor. Ulei de ricin se adauga de obicei la balsamuri de buze naturale pentru a da stralucire si umiditate buzelor uscate si este, de asemenea, frecvent adaugat la rimelurile naturale pentru a incuraja cresterea genelor.


 

Utilizare: aplicat ca atare, nediluat pe piele, gene, par, unghii, ca ingredient in prepararea mastilor pentru scalp si par, ca ingredient inclus in preparatele cosmetice

 

Depozitare: in locuri uscate, ferit de accesul copiilor

Prezentare: 100 ml / flacon din sticla bruna

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!