Rasina naturala - Tamaie - 30 g

Cod produs: 1918
Stoc: indisponibil
17,00 Lei
Fara TVA: 14,29 Lei

Cantitate

Tamaia naturala (Boswellia papyrifera) este de origine Eritrea, Etiopia si Sudan. O puteti folosi in fumigatii, pentru curatarea si purificarea casei, dar si in ritualurile crestine obisnuite. 


Ce este rasina si cum se foloseste

Rasina naturala provine direct din anumiti arbori si a avut dintotdeauna o vibratie mistica. 

Spre deosebire de betele parfumate, a caror utilizare nu implica decat aprinderea lor si dispunerea pe un suport special, pentru folosirea rasinii trebuie parcursi mai multi pasi, in asa fel incat arderea sa devina rituala.


Ritualul arderii rasinii reprezinta puntea de legatura dintre voi si spirit, va conecteaza la propria spiritualitate, pentru a intra in contact cu fortele Universului. Astfel, ritualul poate fi terapeutic si relaxant, iar aroma rasinii poate trezi in interiorul tau emotii diferite. Rasina are un miros mai puternic si persista mai mult decat majoritatea celorlalte forme de produse folosite pentru fumigatie. 


De ce produse aveti nevoie:

  • carbuni 
  • rasina
  • arzator sau dispozitiv special conceput pentru arderea rasinilor. Poate fi folosit si un mic vas ceramic cu maner, pe fundul caruia puteti pune putin nisip, pentru a impiedica distrugerea vasului datorata arderii carbunelui.
  • penseta sau cleste, necesara pentru a tine carbunele in timp ce il aprindeti
  • chibrit, bricheta


Cum se procedeaza

1. Tineti carbunele intre clesti sau cu penseta si aprindeti-l. Este de preferat sa faceti aceasta deasupra chiuvetei, deoarece in timp ce se aprinde, carbunele imprastie in jur particule mici de funingine.

2. Asezati carbunele in arzator. 

3. Puneti peste carbune cateva granule de rasina. Aceasta incepe sa se topeasca si sa raspandeasca in jur fumul aromat. 


Folositi acest amestec de rasini naturale pentru a va cureta aura, spatiul in care lucrati sau locuiti, cristalele, pietrele sau bijuteriile sau sa va ajute pentru rezolvarea oricarei probleme, pentru binele vostru cel mai inalt. 

Daca este nevoie, in timpul fumigatiei, mai puteti pune cateva granule de rasina peste carbune, pe masura ce acestea se topesc.


Atentionare:

Nu pastrati produsul la indemana copiilor!

Nu puneti mana pe carbunele incins sau pe suportul lui!

Nu lasati nesupravegheat in timpul arderii!


Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
Produse asemanatoare