Pendul inger si sapte chakre din cristale semipretioase
Cod produs:
Stoc: 1
45,00 Lei
Fara TVA: 37,82 Lei

Cantitate

Pendulul este folosit pentru a afla raspunsul la o intrebare. Miscarile lui se datoreaza interactiunii cu mintea subconstienta, computerul in care sunt inregistrate toate amintirile si experientele noastre de viata. Pendulul poate executa doar 4 miscari: stanga - dreapta, sus - jos, rotatie in sensul acelor de ceas si rotatie in sens invers acelor de ceas.


Cum folositi pendulul? Stati asezat pe un scaun, la masa, intr-un loc confortabil. Puneti cotul pe masa si lasati liber pendulul tinand capatul lantului intre degetul mare si cel aratator. Te relaxezi, lasand pendulul sa se balanseze pana ramane nemiscat. Dupa aceasta poti pune in gand sau cu voce tare intrebarile de mai sus (Da, Nu, Poate, Nu stiu). Dupa ce ai setat tipurile de raspuns puteti sa-l folosesti pentru orice alte intrebari.

Lantul cu 7 chakre poate fi folosit si ca bratara. Cristalul semipretios prelucrat in forma de inger amplifica puterea acestuia si purtat la locul de munca, cand lucrezi la computer sau atunci cand vorbesti la telefon, ne protejeaza impotriva negativitatii si agresivitatii.

Cristalul de ametist, asociat cu chakrele 6 si 7, purifica aura, alina stresul, epuizarea emotionala, anxietatea, furia, frica, suferinta, durerea. Este un cristal aducator de noroc, prosperitate si abundenta, faciliteaza comunicarea si accelereaza dezvoltarea capacitatii intuitive si psihice. Poate fi folosit ca talisman al succesului.

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!