Pendul din cuart si sapte chakre din cristale semipretioase 5 2

Pendul din cuart si sapte chakre din cristale semipretioase

Cod produs:
Stoc: indisponibil
45,00 Lei
Fara TVA: 37,82 Lei

Cantitate

Pendulul este un instrument spiritual cu ajutorul caruia puteti afla raspunsul la o intrebare. Miscarile lui se datoreaza interactiunii cu mintea subconstienta, computerul in care sunt inregistrate toate amintirile si experientele noastre de viata.

Pendulul este confectionat dintr-o mica greutate - un cristal de cuart roz - legat de un lantisor care cuprinde 7 cristale semipretioase, corespondente celor 7 chakre. Dimensinea pendulului este mica, in asa fel incat acesta sa poata fi purtat usor intr-un buzunar.


Cuartul roz este este asociat cu chakra inimii, cu iubirea neconditionata. Poarta in el energia suava, feminina, a compasiunii si a pacii, a sensibilitatii si a vindecarii.  Alina inimile frante, ofera un profund sentiment de implinire si multumire personala, permitandu-i persoanei care il poarta sa primeasca iubirea de la ceilalti, dar si sa o ofere. Cuartul roz transforma sentimentele negative in intelegere si empatie si contribuie la integrarea si eliminarea tiparelor emotionale care ne tin blocati sa primim in suflet si sa oferim iubirea. Este cristalul care aduce in inima compasiunea, acceptarea, iertarea si toleranta. Ajuta la depasirea si gestionarea situatiilor stresante si are efect favorabil asupra inimii si a vaselor de sange.


Pendul in istorie

De-a lungul timpului pendulele au fost folosite pentru a localiza apa, aurul, cristalele sau alte obiecte de valoare. In Europa, oamenii de stiinta si medicii foloseau pendulele pentru a localiza infectiile si zonele slabe ale corpului, sau pentru a afla sexul copiilor, inca din viata intrauterina. 

In timpul celui de-al doilea razboi mondial, colonelul Kenneth Merrylees a folosit un pendul pentru localizarea bombelor adanc ingropate. Multi mineri din Africa de Sud chemau persoanele care se ocupau de manuirea pendulelor pentru a-i ajuta sa localizeze minerale pretioase din pamant. 


Cum folositi pendulul?

Pendulul il poti folosi pentru a afla raspunsul la o intrebare, fara a pierde din vedere aspectul cel mai important: raspunsul poate fi Da, Nu, Poate, Nu stiu. Atentia se concentraza pe intrebarea al carei raspuns il asteptati. 

Pentru a configura miscarile pendului puteti pune intrebari simple prin care ii cereti pendulului sa va arate miscarea pentru Da, Nu, Poate, Nu stiu. Uneori pendulul nu va sti pur si simplu raspunsul, sau nu va dori sa raspunda la o intrebare.

Pendulul poate executa doar 4 miscari: stanga - dreapta, sus - jos, rotatie in sensul acelor de ceas si rotatie in sens invers acelor de ceas.

Cand utilizati pendulul este bine sa stati asezat pe un scaun, la masa, intr-un loc confortabil. Puneti cotul pe masa si lasati liber pendulul tinand capatul lantului intre degetul mare si cel aratator. Pendulul este astfel liber sa se miste la 1-2 cm de masa. Va relaxati, lasand pendulul sa se balanseze pana ramane nemiscat. Dupa aceasta poti pune in gand sau cu voce tare intrebarile de mai sus (Da, Nu, Poate, Nu stiu). Dupa ce ati setat tipurile de raspuns puteti sa-l folositi pentru orice alte intrebari.


Exemplu - pentru a va obisnui cu miscarile pendulului incepeti cu o intrebare al carei raspuns il cunoasteti, pentru a vedea cum reactioneaza acesta.

De exemplu, daca sunteti femeie, intrebati: "Sunt femeie?" Miscarea pendulului va indica raspunsul DA. 

Apoi intrebati: "Sunt barbat? De aceasta data, evident ca miscarea va corespunde cu raspunsul NU.

Alte tipuri de intrebari pot fi: Voi primi un loc de muncã? Ma voi casatori? Ar trebui sa ma mut in ...? Ar trebui sa ies cu ...? 


S-ar putea sa va intrebati de unde stie pendulul raspunsul si de ce stie cum sa se miste, chiar daca mana voastra ramane imobila.

Pur si simplu pendulul reactioneaza cu mintea voastra subconstienta. Cand este tinut corect, pendulul va reactiona la reactiile nervoase foarte mici ca intensitate, imperceptibile vizual, de la nivelul degetelor, care sunt generate de mintea inconstienta ca raspuns la intrebarea adresata.

Diferitele reactii nervoase vor fi detectate in functie de ceea ce mintea ta subconstienta stie deja, dar cea constienta nu.

Pendului nu este magic, este miscat de mintea ta subconstienta, partea cu care nu poti comunica in mod normal foarte bine. Daca reusim sa comunicam cu aceasta, putem afla informatii pe care mintea noastra constienta nu le stie.


Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!