Pandantiv Orgon inima cu pirita 5 1

Pandantiv Orgon inima cu pirita

Cod produs: 0676
Stoc: indisponibil
67,00 Lei
Fara TVA: 56,30 Lei

Cantitate

Orgonul a patruns in vietile noastre odata cu descoperirea energiei sale eterice, in 1940 de catre psihologul Wilhelm Reich, unul din discipolii lui Freud, care i-a oferit si definitia de „forta creativa din natura”.

Cunoscute si ca obiecte care permit generarea si curgerea energiei vitale pozitive, orgoanele sunt realizate din cristale semipretioase, spirale de cupru si rasina.

Orgonitul a devenit foarte popular ca instrument spiritual de vindecare, dar si ca protector impotriva poluarii electrromagnetice, din ce in ce mai puternice in viata noastra.

Multi oameni au observat efectele emotionale pozitive manifestate in prezenta acestor generatori de energie orgonica si anume imbunatatirea starii de spirit si echilibrare. 


Pirita, cu stralucirea ei aurie, cunoscuta si ca "aurul nebunilor" este o piatra care impamanteaza si corespunde chakrei radacina. Ofera sentimentul de siguranta si autocunoastere, creste increderea in fortele proprii. Scoate la lumina amintiri reprimate si permite sansa de a procesa evenimentele petrecute, in asa fel incat sa rupa tiparele care le-au provocat.

Pirita indeparteaza energiile negative, de aceea poate fi folosita si ca scut de protectie, prin capacitatea sa de a incarca spatiul cu energie pozitiva. Amplifica curajul si energia, reduce oboseala, alunga timiditatea si neincrecrederea.

Pirita este piatra norocului, aduce bani, prosperitate si bunastare.


Inaltime = 4 cm

Latime = 4 cm

Grosime =  cm

Greutate = 10 g


Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
Produse asemanatoare