Pandantiv de putere orgon Shungit 5 3

Pandantiv de putere orgon Shungit

Cod produs: 78135
Stoc: 2
72,00 Lei
Fara TVA: 60,50 Lei

Cantitate

Orgonul inseamna energie vitala (chi, eter sau prana). Este confectionat din cristale semipretioase, rasina si metal (cupru). Protejeaza impotriva radiatiilor electromagnetice si a poluarii energetice. Orgonul are un efect relaxant general si sustine sanatatea fizica si spirituala.*

 

Orgonul folosit ca pandantiv este special creat pentru a echilibra campul energetic (aura). Purtarea acestuia te ajuta sa fii mai linistit, mai putin stresat si te protejeaza energetic. Poate fi purtat si in buzunar, dar il poti pune si sub perna, pentru a fi in contact cu campul auric. Pentru a activa pandantivul il poti tine cel putin 20 de secunde in mana.


Shungitul este o cristal negru, format in cea mai mare parte din carbon si are o vechime de cel putin 2 miliarde de ani, fiind extras din cele mai vechi roci de pe Pamant. Asemanator cu carbunele, structura sa este unica - intre amorfa si cristalina, din acelasi mineral formandu-se grafitul sau diamantul. 

Denumirea sa provine de la numele satului Shunga, din districtul Karelia, Rusia, aflat pe malul lacului Onega, unde au fost descoperite pentru prima data zacamintele de shungit. 

Shungitul are capacitatea de a absorbi particulele poluante din mediu si are calitati antibacteriene. Este folosit inca din secolul al XVIII-lea pentru tratamente medicale. Petru cel Mare, in 1714, a fondat primul centru spa rusesc, in Karelia, folosind sunghitul pentru calitatile sale purificatoare. Trupele regale tariste foloseau in misiunile lor shungitul pentru a avea mereu apa de consum, curativa si decontaminata. 


Beneficiile shungitului

Purtarea bijuteriilor realizate din shungit protejeaza impotriva radiatiilor electromagnetice emise de TV, telefoane mobile, calculatoare, cuptoare cu microunde, etc. 

Shungitul poate fi programat prin intentie, deoarece este un bun conductor de energie, in functie de beneficiile pe care doresti sa ti le aduca, de exemplu: noroc, sanatate, fericire, energii pozitive, protectie, succes in afaceri, in dragoste, etc. 

Pentru a elimina oboseala si a va reface energetic, tineti pandantivul in mana, dimineata si/sau seara.

Va mentine mintea limpede si imbunatateste memoria.

Activeaza si echilibreaza toate cele 7 chakre

Curata campul mental de negativitate.

Echilibreaza energiile masculine si feminine.


Pentru a putea fi purtat la gat, veti primi pandantivul cu un snur cerat, cu lungimea de 1 metru si diametrul de 1 mm.


Specificatii produs:

Dimensiuni pandantiv, cm: 5

Greutate: 51 g

Culoare: neagra

Material: shungit, rasina, cupru


* Aceste informatii nu au fost demonstrate stiintific, ele se bazeaza pe experienta utilizatorilor si a terapeutilor. Pentru orice probleme de sanatate, apelati la consult de specialitate.


Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
Produse asemanatoare