Orgon - Pendul 7 chakre cu ametist

Cod produs: OrgCP-01
Stoc: indisponibil
45,00 Lei
Fara TVA: 37,82 Lei

Cantitate

Orgonul a patruns in vietile noastre odata cu descoperirea energiei sale eterice, in 1940 de catre psihologul Wilhelm Reich, unul din discipolii lui Freud, care i-a oferit si definitia de „forta creativa din natura”.

Cunoscut si ca obiect care permite curgerea energiei universale, orgonul este realizat din cristale cips semipretioase, spirale de cupru, iar rasina folosita este preparata cu apa din Gange.

Orgonitul a devenit foarte popular ca instrument spiritual de vindecare, dar si ca protector impotriva poluarii electromagnetice, din ce in ce mai puternice in viata noastra.

Multi oameni au observat efectele emotionale pozitive manifestate in prezenta acestor generatori de energie orgonica si anume imbunatatirea starii de spirit si echilibrare. Unele persoane au constatat ca pot dormi mai bine cu un orgon in dormitor!

Orgonul oferit de Ancient Wisdom este realizat artizanal, cu inspiratie spirituala, de aceea produsele pot varia usor fata de cele din imaginea afisata pe site.

Cristalul de ametist, asociat cu chakrele 6 si 7, purifica aura, alina stresul, epuizarea emotionala, anxietatea, furia, frica, suferinta, durerea. 

Este un cristal aducator de noroc, prosperitate si abundenta, faciliteaza comunicarea si accelereaza dezvoltarea capacitatii intuitive si psihice. 

Poate fi folosit ca talisman al succesului.


Pendul in istorie

Pendulul este folosit in masuratorile radiestezice de peste 6000 de ani, fiind folosite din antichitate de egipeni si chinezi. De-a lungul timpului pendulele au fost folosite pentru a localiza apa, aurul, cristalele sau alte obiecte de valoare. In Europa, oamenii de stiinta si medicii foloseau pendulele pentru a localiza infectiile si zonele slabe ale corpului, sau pentru a afla sexul copiilor, inca din viata intrauterina. 

In timpul celui de-al doilea razboi mondial, colonelul Kenneth Merrylees a folosit un pendul pentru localizarea bombelor adanc ingropate. Multi mineri din Africa de Sud chemau persoanele care se ocupau de manuirea pendulelor pentru a-i ajuta sa localizeze minerale pretioase din pamant. 

Pendulul este confectionat dintr-o greutate (poate fi orgon, cristal, metal, etc.) legata de o sfoara sau un lantisor. In mod normal greutatea si dimensinea pendulului este mica, in asa fel incat acesta sa poata fi purtat usor intr-un buzunar.


Pentru ce poti folosi un pendul?

Pur si simplu il poti folosi pentru a afla raspunsul la o intrebare, fara a pierde din vedere aspectul cel mai important: raspunsul poate fi Da, Nu, Poate, Nu stiu. Atentia se concentraza pe intrebarea al carei raspuns il asteptati. 

Intr-o prima etapa este nevoie sa aflati miscarile pendului. Pentru aceasta puteti pune intrebari simple prin care ii cereti pendulului sa va arate miscarea pentru Da, Nu, Poate, Nu stiu. Uneori pendulul nu va sti pur si simplu raspunsul, sau nu va dori sa raspunda la o intrebare.

Pendulul poate executa doar 4 miscari: stanga - dreapta, sus - jos, rotatie in sensul acelor de ceas si rotatie in sens invers acelor de ceas.

Cand utilizati pendulul este bine sa stati asezat pe un scaun, la masa, intr-un loc confortabil. Puneti cotul pe masa si lasati liber pendulul tinand capatul lantului intre degetul mare si cel aratator. Pendulul este astfel liber sa se miste la 1-2 cm de masa. Va relaxati, lasand pendulul sa se balanseze pana ramane nemiscat. Dupa aceasta poti pune in gand sau cu voce tare intrebarile de mai sus (Da, Nu, Poate, Nu stiu). Dupa ce ati setat tipurile de raspuns puteti sa-l folositi pentru orice alte intrebari.


Exemplu - pentru a va obisnui cu miscarile pendulului incepeti cu o intrebare al carei raspuns il cunoasteti, pentru a vedea cum reactioneaza acesta.

De exemplu, daca sunteti femeie, intrebati: "Sunt femeie?" Miscarea pendulului va indica raspunsul DA. 

Apoi intrebati: "Sunt barbat? De aceasta data, evident ca miscarea va corespunde cu raspunsul NU.

Alte tipuri de intrebari pot fi: Voi primi un loc de muncă? Ma voi casatori? Ar trebui sa ma mut in ...? Ar trebui sa ies cu ...? 

S-ar putea sa va intrebati de unde stie pendulul raspunsul si de ce stie cum sa se miste, chiar daca mana voastra ramane imobila.

Pur si simplu pendulul reactioneaza cu mintea voastra subconstienta. Cand este tinut corect, pendulul va reactiona la reactiile nervoase foarte mici ca intensitate, imperceptibile vizual, de la nivelul degetelor, care sunt generate de mintea inconstienta ca raspuns la intrebarea adresata.

Diferitele reactii nervoase vor fi detectate in functie de ceea ce mintea ta subconstienta stie deja, dar cea constienta nu.

Pendului nu este magic, este miscat de mintea ta subconstienta, partea cu care nu poti comunica in mod normal foarte bine. Daca reusim sa comunicam cu aceasta, putem afla informatii pe care mintea noastra constienta nu le stie.


Caracteristici:

Tara de origine: India

Materiale folosite : rasina, cristale semipretioase de ametist, spirale din cupru, apa din Gange.

Inaltime = 4,5 cm

Greutate = 20 g

Lantisorul cu 7 cristale, corespondente chakrelor, are o lungime de 19 cm 


Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!