Inger pazitor - pandantiv ametist
Cod produs:
Stoc: 1
20,00 Lei
Fara TVA: 16,81 Lei

Cantitate

Se spune ca purtarea unui pandantiv cu inger te ajuta sa fi mai deschis pentru a primi mesajele lor si sa te simti in siguranta, protejat si mangaiat.

Cristalul semipretios prelucrat in forma de inger amplifica puterea acestuia si purtat la locul de munca, cand lucrezi la computer sau atunci cand vorbesti la telefon, ne protejeaza impotriva negativitatii si agresivitatii.


Ametistul a fost purtat de primii crestini, iar apoi de episcopi, fiind considerata piatra spiritualitatii, asociata cu intelepciunea, modestia, smerenia, altruismul si sacrificiul de sine. Este piatra Sfantului Valentin si a iubirii adevarate, deoarece se crede ca Sfantul purta un inel cu ametist pe care era gravat Cupidon.
Ametistul simbolizeaza credinta, fidelitatea intre parteneri, aduce implinire in dragoste. Contracareaza energiile negative, ofera protectie si atrage norocul.

Benefiicii asupra corpului fizic. Ametistul este considerata piatra care "vindeca tot", dar mai ales calmeaza durerile de cap si migrenele, 
Benefiicii asupra corpului emotional - in Grecia Antica, amethystos insemna a nu fi intoxicat, de aceea este eficient pentru tratarea dependentelor, a hiperactivitatii.
Ametistul este asociat cu chakra celui de-al treilea ochi - viziunea si intuitia.
Semn zodiacal asociat: Varsatorul

Dimensiune pandantiv: 2,5 x 1,5 x 0,5 cm

Snur negru din bumbac cerat cu lungime de 43 cm.

Categorii: BIJUTERII

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!