0740.62.44.83 si 0723.563.205
contact@100remediinaturale.ro
Jul 29
media

Beneficiile uleiului esential de eucalipt

Eucaliptul este unul dintre cele mai comune si populare uleiuri esentiale, cunoscut pentru zonele sale vaste de aplicare, utilizarile si beneficiile pentru sanatate. Peste 90% din padurile din Australia sunt de eucalipt. Exista aproximativ 700 de specii diferite. Originar din Australia si Tasmania, eucaliptul este insa intalnit si in toata Europa si Africa mediteraneana. Creste inalt pana la 18 metri, frunzele sale verde inchis au aroma de menta si florile sunt mici si albe.  "Eu" si "kalypto" in limba greaca inseamna "bine acoperit", datorita fructului in forma de potir care tine semintele ascunse.

Citeste [...]
May 25
media

Afla secretele uleiului esential de patchouli

Aroma exotica a uleiului esential de patchouli, considerat "parfumul hippie" vine din indepartata Indie, unde planta este cunsocuta sub numele de "puchaput". Este considerat asa deoarece in anii 60’ era folosit pentru a ascunde mirosul de marijuana.  

Citeste [...]
May 25
media

Cele mai bune 10 uleiuri esentiale pentru indepartarea energiei negative

Noi toti ne incarcam cu energie de la diferite surse pentru a ne alimenta starile emotionale si acest lucru poate energiza in esenta celulele din corpul nostru.

Exista plante specifice care au fost folosite de milenii, ale caror frecvente sunt cunoscute in a avea un impact in devierea sau transformarea energiilor negative. Acestea sunt in mare masura baza multor uleiuri esentiale terapeutice. Aici sunt 10 plante excelente pentru echilibrarea energiei negative.


Citeste [...]
May 24
media

Ce ar trebui sa stie toata lumea despre uleiul esential de rozmarin

Rozmarinul este o planta aromatica perena cu frunze verzi-argintii si flori de un albastru pal. Denumirea sa vine din latinescul "rosmarinus", care inseamna "roza de mare", deoarece el se gaseste pe cea mai mare parte a litoralului mediteraneean (Franta, Spania, Portugalia, Tunisia).

Citeste [...]