Gluconat de Potasiu 500 mg – 120 capsule 5 1
Gluconat de Potasiu 500 mg – 120 capsule
Cod produs: GA098
Stoc: 5
55,00 Lei
Fara TVA: 50,46 Lei

Cantitate

Suplimentul nostru de Gluconat de potasiu ofera o cantitate de potasiu de inalta calitate incapsulata intr-o capsula vegetala.


CE ESTE POTASIUL?

Potasiul este un mineral esential care contribuie la mentinerea tensiunii arteriale normale, a functiei musculare si a sistemului nervos. Acesta se gaseste in mod natural in banane.


CE FACE POTASIUL?

Potasiul contribuie la functionarea normala a sistemului nervos

Potasiul contribuie la functia musculara normala

Potasiul contribuie la mentinerea tensiunii arteriale normale


FARA EXCIPIENTI - POTASIU PUR

Suplimentul nostru de Gluconat de potasiu vine sub forma unei capsule de celuloza vegetala. Acest lucru ne permite sa oferim un supliment care nu necesita substante chimice inutile, excipienti, lianti sau umpluturi nenaturale. O capsula din celuloza vegetala este conceputa special pentru a se rupe in mod natural in acidul stomacului, asigurandu-va ca nurtrientii sunt absorbiti in timpul digestiei.


Suplimentele noastre de gluconat de potasiu sunt potrivite pentru vegetarieni si vegani. Este, de asemenea, aprobat kosher si nu contine alergeni.

Notificare:MS 3588/2018


Recomandare:

4 capsule pe zi, in timpul mesei, sau conform indicatiilor unui profesionist din domeniul sanatatii.

 

Atentionari!

Produsul este destinat adultilor. A nu se depasi doza zilnica recomandata.

Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat si echilibrat si un stil de viata sanatos.

A se pastra intr-un loc uscat si racoros, neaflat la indemana si vederea copiilor mici.


Ingrediente:

Gluconat de potasiu, capsula din celuloza vegetala.

 

4 capsule furnizeaza:

                  Cantitate % VNR*

Potasiu(gluconat)   333.6mg 41.7

VNR* - Valoare nutritionala de referinta

 

NU CONTINE: organisme modificate genetic (OMG), gluten, grau, lactoza, zahar adaugat, conservanti artificiali sau coloranti.


Acest produs a fost realizat cu ajutorul tehnologiei de incapsulare TRUFILTM dezvoltat si patentat de catre compania G&G. Prin urmare, produsul nu contine substante portante artificiale, lianti, umpluturi, agenti de ingrosare, coloranti sau conservanti. De asemenea, nu contine zahar, drojdie, gluten, grau sau lactoza.

Formula hipoalergenica garantata!

Ingredientele sunt 100% naturale si o parte semnificativa a produselor sunt de origine vegetala. In cazul produselor pe baza de plante, o mare parte sunt extracte organice de puritate bio, acest lucru fiind indicat printr-o eticheta speciala. In timpul procesului de fabricatie nu se aplica niciun tratament termic. In toate cazurile, capsula care contine substantele active este de origine vegetala. In anumite produse G&G sub forma de capsule, ca substanta de baza se utilizeaza praf din orez brun macinat pe pietre sau praf de lucerna. Majoritatea produselor G&G sunt potrivite atat pentru vegani, cat si pentru vegetarieni.

Pe baza experientei profesionale de aproape 50 de ani, formulele realizate din materie prima atent selectionata si de calitate, asigura o utilizare facila, fara probleme, o absorbtie rapida si eficienta, ducand la rezultate deosebite.


Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!