Copacul vietii cu 80 de cristale - cuart roz
Cod produs: IGemT-05
Stoc: indisponibil
69,00 Lei
Fara TVA: 57,98 Lei

Cantitate

Produs in India

Dimensiuni

inaltime - 20 cm

latime - 7 cm

Greutate - 240 g


Copacul feng shui cu cristale semipretioase de cuart roz aduce blandete, intelepciune si poarta o energie rece, odihnitoare, benefica restabilirii calmului, echilibrului emotional si claritatii mentale. Cuartul roz este deosebit de eficient pentru vindecarea ranilor emotionale. 

Considerata piatra dragostei, cuartul roz elimina depresia si este purtata de vindecatori pentru a se proteja de energiile negative.

Piatra protectoare a copiilor, este asociata cu energia chakrei inimii, cel mai puternic generator de energie a corpului nostru. Transforma sentimentele negative in intelegere si empatie si contribuie la integrarea si eliminarea tiparelor emotionale care ne tin blocati sa primim in suflet si sa oferim iubirea. 

Cuartul roz raspindeste in incapere energii blande, de iubire si intelegere atat intre membrii familiei, daca este plasat in casa, cat si la birou facilitand comunicarea si armonia in relatiile cu colegii sau partenerii de afaceri. 


Aduce iubire pentru partenerul de viata, copii, familie, prieteni, comunitate, Pamant, Univers, Divinitate.

Vindeca inimile ranite.

Ofera incredere.

Purifica aura.

Elibereaza tensiunile.

Calmeaza furia, risipeste teama.


Copacii "care indeplinesc dorintele" sunt foarte respectati si indragiti in cultura asiatica. Timp de mii de ani forta lor creatoare a fost utilizata pentru a aduce armonie in familie, sanatate si bunastare. In multe texte antice, acest copac este reprezentat ca avand pe crengute monede de aur.

Copacul cu cristale semipretioase de cuart roz poate fi amplasat:

- pe birou (imbunatateste memoria si atentia)

- in coltul nord-est al dormitorului studentului/elevului (noroc, succes)

- centrul casei (sporeste compasiunea si armonia energetica dintre membrii familiei)

- in sectorul de sud-vest al casei sau dormitorului (aduce noroc, iubire, armonie si bunastare atat in ​​viata intima cat si in cea de familie)


*informatii preluate partial de pe site: https://www.vedicvaani.com/crystal-feng-shui-amethyst-money-tree-wealth-tree-onlineSpune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!