Copacul vietii cu 80 de cristale - ametist

Cod produs: IGemT-01
Stoc: indisponibil
69,00 Lei
Fara TVA: 57,98 Lei

Cantitate

Produs in India

Dimensiuni

inaltime - 10 cm

latime - 9 cmCopacul feng shui cu cristale de ametist se spune ca are efecte de vindecare, mai ales pentru probleme cu care ne-am confruntat in trecut sau care ne-au provocat traume emotionale:

- relatiile de dragoste, mai ales cele care au legatura cu femeile din viata noastra

- sentimente de vina, vinovatie

- probleme spirituale

- griji, temeri

- dependente


Se stie despre ametist ca este o piatra care curata atat la nivel fizic, cat si la nivel psihic si emotional. Aduce echilibru interior, armonie si stabilitate, dar are si capacitatea de a ajuta la cresterea nivelului spiritual prin realizarea unei conexiuni cu Sinele, promovand increderea in fortele proprii. Ametistul te ajuta sa vezi partea plina a paharului si sporeste simtul umorului.

Virtutile ametistului includ frumusetea, calmul, smerenia, echilibru spiritual, devotamentul, evlavia, sinceritatea, linistea si intelepciunea. 

Ametistul este adeseori folosit in meditatie, sau asezat pe altarele personale. Absoarbe energia negativa, ajuta la luarea deciziilor si intareste memoria.

Ofera claritate mentala, intelegere, viata lunga, liniste sufleteasca, succes in afaceri si poate fi de ajutor in primirea mesajelor prin vise premonitorii. Intensifica sentimentul de dragoste in relatia de cuplu.


Copacii "care indeplinesc dorintele" sunt foarte respectati si indragiti in cultura asiatica. Timp de mii de ani forta lor creatoare a fost utilizata pentru a aduce armonie in familie, sanatate si bunastare. In multe texte antice, acest copac este reprezentat ca avand pe crengute monede de aur.

Copacii cu cristale semipretioase pot fi amplasati:

- pe birou (imbunatateste memoria)

- in coltul nord-est al dormitorului studentului/elevului (noroc, succes educational)

- centrul casei (sporeste compasiunea si armonia energetica dintre membrii familiei)

- in sectorul de sud-vest al casei sau dormitorului (aduce noroc, iubire, armonie si bunastare atat in ​​viata intima cat si in cea de familie)


*informatii preluate partial de pe site: https://www.vedicvaani.com/crystal-feng-shui-amethyst-money-tree-wealth-tree-online


Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!