Conuri parfumate - Relaxare
Cod produs: StamC-29
Stoc: 10+
6,00 Lei
Fara TVA: 5,04 Lei

Cantitate

Conurile pentru relaxare au fost create prin combinarea aromelor de cardamom, cedru si patchouli. Folositi-le pentru a a va cea o atmosfera calma si odihnitoare!

Conurile parfumate Stamford va permit sa va creati dispozitia perfecta pentru relaxare, distractie si ofera casei voastre un parfum placut. 

Sunt foarte usor de folosit, datorita suportului metalic inclus in pachet. Dupa consumare, conul isi pastreaza forma si poate fi usor de aruncat, deoarece nu rezulta cenusa specifica in cazul betelor parfumate.


Mod de folosire: plasati conul pe suportul metalic si aprindeti varful cu ajutorul unui chibrit. Dupa ce varful straluceste, stingeti flacara. Se recomanda plasarea suportului metalic pe o suprafata rezistenta la caldura si ignifuga (intr-o scrumiera, sau pe o farfurie mica).


Atentionari: Produsul se foloseste numai ca aromatizant al incaperilor. Pastrati in loc uscat, ferit de accesul copiilor sau animalelor. Nu lasati conurile sa arda nesupravegheate. Ardeti conurile intr-un spatiu deschis sau bine ventilat. 


Tara de origine: India


Pachetul contine:

conuri parfumate si un suport metalic. 

Timpul de ardere al unui con este de 20 de minute.

Fabricat numai din materii prime de parfumerie.


Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!