Complex Vitamina B6 complex (P5P) – 30 capsule
Cod produs: GA022
Stoc: 3
50,00 Lei
Fara TVA: 45,87 Lei

Cantitate

Vitamina B6 COMPLEX P5P

Complexulnostru de vitamina B6 utilizeaza forma de piridoxal-5-fosfat (P5P) de vitamina B6. Am combinat  aceasta  forma biologic activa de B6 cu magneziu, zinc, vitamina B1 si B2, care sunt co-factori in utilizarea corecta a vitaminei B6.


CE ESTE VITAMINA B6

Vitamina B6 estesolubila in apa, ceea ce inseamna ca organismul nu o poate stoca. De obicei, vitamina B6 este eliminata din organism in decurs de opt ore de la ingestie. Este important ca aceastasa fie o parte standard a dietei pentru a evita o deficienta.

CE ESTE P5P (PIRIDOXAL-5-FOSFAT)?

Piridoxal-5-fosfatul sau P5P, asa cum este cunoscut, este forma activa a vitaminei B6. In alimente sau in majoritatea suplimentelor, vitamina B6 se gaseste intr-una din cele trei forme: clorhidrat de piridoxina, piridoxal sau piridoxamina. In interiorul corpului, aceste forme de B6 trebuie transformate de ficat in forma activa de care are nevoie organismul - P5P. Au fost raportate rate scazute de conversie de la forma inactiva la cea activa a vitaminei B6, in special la persoanele cu insuficienta hepatica, boala celiaca, adultii in varsta si copiii cu autism. Prin consumarea vitaminei B6 in forma P5P activa, conversia nu mai este necesara, iar beneficiile complete sunt disponibile imediat dupa absorbtie.


CE FACE?

Vitamina B6, B1, B2 si magneziu contribuie la metabolizarea normala a energiei

Vitamina B6, B2 si magneziu contribuie la reducerea oboselii si a epuizarii

Vitamina B6, B1, B2 si magneziu contribuie la functionare anormala a sistemului nervos

Vitamina B6, B1 si magneziu contribuie la functia psihologica normala

Vitamina B6 si B2 contribuie la mentinerea normale a globuleleor rosii din sange 

Vitamina B6 contribuie la metabolizarea normala a homocisteinei

Vitamina B6 contribuie la reglarea activitatii hormonale

Vitamina B6 contribuie la sinteza normala de cisteina

Vitamina B6 contribuie la metabolizarea normala a proteinelor si a glicogenului


FARA EXCIPIENTI - VITAMINA PURA B6 P5P

Complexul nostru de vitamina B6 vine sub forma unei capsule de celuloza vegetala. Acest lucru ne permite sa oferim un supliment care nu contine substante chimice inutile, excipienti, lianti sau umpluturi sintetice. O capsula din celuloza vegetala este conceputa special pentru a se descompune in mod natural in acidul gastric, asigurandu-se ca nutrientii sunt absorbiti eficient in timpul digestiei.


Complexul nostru de vitamina B6 este potrivit pentru vegetarieni si vegani. De asemenea, nu contine alergeni.

Notificare: MS 3590/2018


Recomandare:

1 capsula pe zi, in timpul mesei, sau conform indicatiilor unui profesionist din domeniul sanatatii.

 

Atentionari!

Produsul este destinat adultilor. A nu se depasi doza zilnica recomandata.

Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat si echilibrat si un stil de viata sanatos.

A se pastra intr-un loc uscat si racoros, neaflat la indemana si vederea copiilor mici.


Ingrediente:

Vitamina B6, Vitamina B1, Vitamina B2, Magneziu, Zinc

 

1 capsula furnizeaza:

                      Cantitate % VNR*

Vitamina B6(P5P)       50mg 3571

Vitamina B1(Tiamina)       25mg 2273

Vitamina B2(Riboflavina)  25mg 1786

Zinc(citrat)               25mg 250

Magneziu(citrat)       500mg -

VNR* - Valoare nutritionala de referinta

 

NU CONTINE: organisme modificate genetic (OMG), gluten, grau, lactoza, zahar adaugat, conservanti artificiali sau coloranti.


Acest produs a fost realizat cu ajutorul tehnologiei de incapsulare TRUFILTM dezvoltat si patentat de catre compania G&G. Prin urmare, produsul nu contine substante portante artificiale, lianti, umpluturi, agenti de ingrosare, coloranti sau conservanti. De asemenea, nu contine zahar, drojdie, gluten, grau sau lactoza.

Formula hipoalergenica garantata!

Ingredientele sunt 100% naturale si o parte semnificativa a produselor sunt de origine vegetala. In cazul produselor pe baza de plante, o mare parte sunt extracte organice de puritate bio, acest lucru fiind indicat printr-o eticheta speciala. In timpul procesului de fabricatie nu se aplica niciun tratament termic. In toate cazurile, capsula care contine substantele active este de origine vegetala. In anumite produse G&G sub forma de capsule, ca substanta de baza se utilizeaza praf din orez brun macinat pe pietre sau praf de lucerna. Majoritatea produselor G&G sunt potrivite atat pentru vegani, cat si pentru vegetarieni.

Pe baza experientei profesionale de aproape 50 de ani, formulele realizate din materie prima atent selectionata si de calitate, asigura o utilizare facila, fara probleme, o absorbtie rapida si eficienta, ducand la rezultate deosebite.
Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!