Colier mala busuioc sfant (tulsi) 108 margele

Cod produs: 2445
Stoc: indisponibil
60,00 Lei
Fara TVA: 50,42 Lei

Cantitate

Lemnul de tulsi sau de busuioc sfant este considerat sacru in traditia hindusa si venerat in templele indiene ca o zeitate vie. Conform unei legende, zeul Vishnu a creat Tulsi din marile agitate, special pentru a ajuta intreaga omenire. Conform credintei populare indiene, oriunde este plantat tulsi, locul este considerat sfant, deoarece se Zeul Mortii nu indrazneste sa intre in acel spatiu.  

Tulsi este o planta adaptogena, ramnificata si stufoasa cu frunze aromate. Florile violet sunt grupate in mici ciorchini, iar semintele sale sunt galbene sau rosii.


Margelele sunt confectionate din tulpinile plantei de busuioc sfant. Purtarea unei male din margele de tulsi tine la distanta spiritele rele, aduce pace, liniste si sanatate. Mala din tulsi purifica mintea, corpul si sufletului. Potrivit medicinii ayurvedice, tusi protejeaza impotriva imbolnavirilor de la nivelul gatului, asigura liniste sufleteasca si tine stresul la distanta. Colierul mala mentine conectata mintea cu corpul, asigurand imbunatatirea fluxului de energie electrica in organism.

Iata cum, purtarea acestui colier va ofera o circulatie sanguina generala buna, in timp ce elibereaza unde electrice.


Siragul cu 108 margele este utilizat in principal pentru a numara mantrele/afirmatiile/rugaciunile, avand acelasi scop ca si rozariul sau mataniile. Snurul pe care sunt insirate acestea este facut din 9 fire si il simbolizeaza pe Buddha Vajradhara si pe cele opt Bodhisattva. Margeaua mai mare de la finalul malei (cea de 109-a) simbolizeaza intelepciunea - maestrul sau invatatorul, iar cea cilindrica de pe partea superioara a margelei mari simbolizeaza vidul. Impreuna, toate acestea au ca semnificatie triumful impotriva adversarilor. Inainte de a incepe practica spirituala, tineti in mana cea de 109-a margea si setati-va intentia. Dupa ce terminati, puteti "sigila" practica tinand in mana margeaua 109.


Mala cu 108 margele este folosita in timpul recitarii sau cantarii mantrelor. Sunetul produs in timpul recitarii creeaza amprenta spirituala unica a persoanei care o intoneaza. 

 

Specificatiile produsului

Dimensiune margele: ±0.6 cm

Material: lemn de busuioc sfant (tulsi)

Snur din matase

Lungime colier: ±40.5 cm

Greutate: 21 g


Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!