Cod produs: AWCN-07
Stoc: 1
36,00 Lei
Fara TVA: 30,25 Lei

Cantitate

Colierul, realizat dintr-o combinatie de margele si pietre semipretioase, creaza un aspect unic si este potrivit celor care vor sa-si exprime pe deplin propria personalitate.

Chips-urile sunt atent slefuite, astfel incat colierul sa fie usor de purtat si pot fi asortate usor cu bratarile din acelasi tip de pietre.

Turcoazul a fost apreciat de mii de ani de egipreni, azteci, popoarele indigene din America de Nord si de chinezi ca simbol al intelepciuni, aristocratiei, puterii si nemuririi.
Purtat ca talisman se spune ca aduce noroc, succes, faima, bani, ambitie si creativitate. Pe langa toate acestea, turcoazul este piatra justitiei!

Benefiicii asupra corpului fizic: ajuta in tratarea afectiunilor de la nivelul capului (creier, ochi, urechi), gatului, probleme respiratorii, plamani, infectii virale, dureri de cap, migrene, alergii, febra fanului, artrita, reumatism, probleme de echilibru.
Benefiicii asupra corpului emotional: calmeaza mintea, este antidepresiv, elimina frica de zbor, ajuta la adaptarea la diferenta de fus orar. Turcoazul este potrivit celor care se simt victime si le ofera putere impotriva hartuitorilor.
La locul de munca turcoazul te ajuta sa comunici mai bine, atat verbal, cat si in scris, este piatra celor care vor sa detina un post de conducere, sau a celor care lucreaza in domeniul legal (avocati, juristi, functionari publici sau guvernamentali).
Turcoazul, ca piatra a intelepciunii, te ajuta sa-ti accesezi cunoasterea de la nivelul mintii subconstiente. 
Este asociat cu chakra gatului - a comunicarii
Semne zodiacale asociate: Sagetator si Capricorn

Material - margele tip chips turcoaz si cristale sticla

Lungime colier - 48 cm

Sistem inchidere - metal

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!