Colier chips - Lapis Lazuli
Cod produs: AWCN-05
Stoc: 3
36,00 Lei 55,00 Lei
Fara TVA: 30,25 Lei

Cantitate

Colierul, realizat dintr-o combinatie de margele si pietre semipretioase, creaza un aspect unic si este potrivit celor care vor sa-si exprime pe deplin propria personalitate.

Chips-urile sunt atent slefuite, astfel incat colierul sa fie usor de purtat si pot fi asortate usor cu bratarile din acelasi tip de cristale.


Lapis Lazuli este o piatra straveche, extrasa din minele aflate in muntii Afganistanului inca de acum 6000 de ani. Este considerata a fi piatra adevarului - il incurajeaza pe purtatorul ei sa spuna adevarul, sa scrie cu onestitate si sa creasca spiritual. Incurajeaza si faciliteaza comunicarea, mai ales atunci cand aceasta are loc de la inima la inima. Este piatra prieteniei, aduce armonie si statornici in relatii.

Benefiicii asupra corpului fizic: sistem endocrin si sistem nervos, dureri de cap, urechi, migrene, nas infundat, reduce durerile si inflamatiile.

Benefiicii asupra corpului emotional: te ajuta sa-ti asumi responsabilitate fata de tine insuti, in loc sa-i acuzi pe ceilalti. Se spune ca daca iti doresti faima si recunoastere este bine sa porti aceasta piatra in fata unui auditoriu! 

Mai este si piatra carierei, atrage promovarea intr-o treapta superioara la locul de munca.

Asociata cu chakra gatului - a comunicarii si cu chakra celui de-al treilea ochi - viziunea si intuitia.

Semne zodiacale asociate: Fecioara si Balanta.


Material - margele tip chips lapis lazuli si cristale sticla

Lungime colier - 48 cm

Sistem inchidere - metal

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
Produse asemanatoare