Colier chips - Coral portocaliu
Cod produs: AWCN-09
Stoc: 2
36,00 Lei
Fara TVA: 30,25 Lei

Cantitate

Colierul, realizat dintr-o combinatie de margele si pietre semipretioase, creaza un aspect unic si este potrivit celor care vor sa-si exprime pe deplin propria personalitate.

Chips-urile sunt atent slefuite, astfel incat colierul sa fie usor de purtat si pot fi asortate usor cu bratarile din acelasi tip de pietre.

Coralul portocaliu ca si cel rosu aduce romantism, pasiune si putere in viata de zi cu zi si in relatii. Este o piatra care simbolizeaza bucuria, abundenta si prosperitatea si ofera protectie. Focalizeaza energiile astfel incat se spune ca ne ajuta sa ne indeplinim obiectivele propuse.

Protejeaza impotriva sentimentelor de deznadejde, depresie si va scapa de frustrari si resentimente. Energia coralului va incurajeaza creativitatea, va reda viziunea si va ofera echilibru. 

Coralul va ajuta sa fiti optimisti si sa vedeti partea buna si luminoasa a vietii!

Benefiicii asupra corpului fizic.se crede ca este eficient pentru sanatatea celulelor, a tesuturilor, al oaselor si dintilor, pentru sistemul circulator, inflamatii, iritatii, urechea interna, indigestie, arsuri, colici, pentru rinichi, vezica si paratiroide. 

Benefiicii asupra corpului emotional: aduce bucurie si restabileste increderea dupa esecuri sau deceptii.

Coralul ofera curaj atunci cand ne confruntam cu situatii conflictuale, le ajuta pe femeile care fac parte din comunitati in care nu sunt respectate sau nu primesc aprecierea meritata.

La locul de munca ajuta in indeplinirea sarcinilor zilnice.

Se spune despre coral ca ar avea si proprietati magice: culoarea lui devine pala, daca cel care il poarta este obosit, stresat sau se afla in prezenta unei persoane nocive.

Coralul este asociat cu chakra radacina - stabilitate, bani, siguranta si cu chakra inimii - dragoste, compasiune, afectiune, incredere, daruire.

Semn zodiacal asociat: Scorpionul


Material - margele tip chips coral portocaliu si cristale sticla

Lungime colier - 48 cm

Sistem inchidere - metal

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!