Capsule vegetale goale (naturale si vegane), mici – 100 bucati 5 1

Capsule vegetale goale (naturale si vegane), mici – 100 bucati

Cod produs: 02820
Stoc: indisponibil
50,00 Lei
Fara TVA: 42,02 Lei

Cantitate

Aceste capsule transparente (polizaharide solubile) sunt obtinute in urma fermentarii naturale a fainii de tapioca si ofera o veritabila bariera de protectie impotriva oxidarii, permitand conservarea eficienta a principiilor active. Usor de utilizat, acestea va ajuta sa va pregatiti suplimente alimentare personalizate prin umplerea lor cu pulberi, uleiuri vegetale si esentiale. Dimensiunea 0 a capsulelor este standard pentru adulti.


Proprietati

- capsule vegetale neutre, fara gust si fara miros;

- se dizolva foarte rapid in organism (s-a constatat ca o capsula se dizolva in apa, la temperatura camerei, in 10 minute);

- asigura o bariera impotriva actiunii oxigenului, protejand uleiurile vegetale / esentiale sau pulberile impotriva oxidarii;

- nu contin organisme modificate genetic, gluten, titan, coloranti, substante alergene si conservanti;

- pot fi folosite in dietele vegane, Kosher si Halal, fiind aprobate la "Vegetarian society";

- fiind transparente, permit vizualizarea continutului;

- isi pastreaza consistenta si integritatea in contact cu uleiuirile vegetale si esentiale (corect diluate in ulei vegetal sau intr-o pulbere de transport).


Utilizare

- prepararea suplimentelor alimentare personalizate

- permit absorbtia uleiurilor esentiale, diluate intr-un ulei vegetal, intern, prin administrare orala fara a agresa mucoasa bucala 

- se pot folosi pentru cure, in cantitati mici, de uleiuri vegetale sau pulberi (MSM, alge, etc.) 


Pentru a umple capsulele cu:

1. uleiuri vegetale – desfaceti capsula si folosind o pipeta de 3 ml, umpleti portiunea mai lunga pana la refuz – echivalentul a 0,91 ml ulei, dupa care inchideti capacul prin amplasarea portiunii mai scurte a capsulei si impingeti pana cand se opreste. 

2. uleiuri esentiale – desfaceti capsula si folosind o pipeta de 3 ml, adaugati in partea inferioara a capsulei un ulei alimentar la alegere, peste care puneti 1-2 picaturi ulei esential si apoi umpleti pana la refuz cu ulei vegetal, dupa care inchideti capacul prin amplasarea portiunii mai scurte a capsulei si impingeti pana cand se opreste.

3. pulberi – umpleti portiunea mai lunga a capsulei cu pudra vegetala, folosind o spatula, dupa care inchideti capacul prin amplasarea portiunii mai scurte si impingeti pana cand se opreste.


Capsulele trebuie inghitite cu un pahar plin cu apa.


Atentie!

Uleiurile esentiale trebuie intotdeauna diluate intr-un ulei purtator sau dispersate in mod corespunzator intr-un suport sub forma de pulbere adaptata pentru a fi plasate in capsule. Niciodata nu puneti ulei esential pur intr-o capsula goala.

Asigurati-va ca folositi uleiuri esentiale pure, de foarte buna calitate.

Ingerarea uleiurilor esentiale nu este un act inofensiv. Niciodata nu depasiti doza prescrisa. Alegerea unui ulei esential sau a unei doze inadecvate poate fi periculoasa pe termen scurt sau mediu. Cura cu uleiuri esentiale nu trebuie facuta pe o perioada mai mare de 3 saptamani, urmata de o saptamana pauza. Uleiurile esentiale utilizate trebuie prescrise de o persoana calificata.

Pentru adulti doza maxima utilizata pe zi este de 6 picaturi de uleiuri esentiale (in ulei vegetal), impartita in 3 doze: dimineata, pranz si seara.

In general, pentru ingestia de suplimente alimentare si pulberi de plante, urmati sfaturile unui terapeut si intrebati despre orice contraindicatii. Pentru utilizare terapeutica, adresati-va medicului dumneavoastra.

In general, nu se recomanda ca aceste capsule personalizate, umplute acasa, sa se administreze copiilor, femeilor insarcinate, sau a celor care alapteaza.

Nu umpleti aceste capsule cu solutii apoase, acestea sunt special concepute pentru pulberi uscate, uleiuri vegetale sau amestecuri de uleiuri vegetale + uleiuri esentiale. 

Cititi bine precautiile, indicatiile si contraindicatiile uleiurilor esentiale utilizate. 


O capsula plina contine 0.68 ml ulei

Dimensiunea unei capsule:

- partea lunga = 18,4 mm

- partea scurta = 10,7 mm

- diametru exterior = 7,6 mm

- lungimea totala a capsulei inchise = 21,7 mm


O priza de 3 capsule / zi corespunde unei cantitati de 2 ml ulei.


Sugestie:

Va puteti prepara un ameste de ulei vegetal si ulei esential intr-o sticla curata si uscata. Pentru o cura de 21 de zile aveti nevoie de 39 ml ulei alimentar si 3 ml ulei esential (63 picaturi)


Conservare

Capsulele umplute pot fi pastrate timp de doua luni, intr-un borcan sigilat, ferit de lumina, umiditate si caldura, in mod ideal intre 15° C si 25° C
Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
Produse asemanatoare