Breloc orgon - Octogon Floarea vietii si cristale 7 chakre 5 1

Breloc orgon - Octogon Floarea vietii si cristale 7 chakre

Cod produs: OrgK-09
Stoc: 2
52,00 Lei
Fara TVA: 43,70 Lei

Cantitate

Orgonul a patruns in vietile noastre odata cu descoperirea energiei sale eterice, in 1940 de catre psihologul Wilhelm Reich, unul din discipolii lui Freud, care i-a oferit si definitia de „forta creativa din natura”.

Cunoscut si ca obiect care permite curgerea energiei universale, orgonul este realizat din cristale cips semipretioase, spirale de cupru, iar rasina folosita este preparata cu apa din Gange.

Orgonitul a devenit foarte popular ca instrument spiritual de vindecare, dar si ca protector impotriva poluarii electromagnetice, din ce in ce mai puternice in viata noastra.

Multi oameni au observat efectele emotionale pozitive manifestate in prezenta acestor generatori de energie orgonica si anume imbunatatirea starii de spirit si echilibrare. Unele persoane au constatat ca pot dormi mai bine cu un orgon in dormitor!

Orgonul oferit de Ancient Wisdom este realizat artizanal, cu inspiratie spirituala, de aceea produsele pot varia usor fata de cele din imaginea afisata pe site.


Caracteristici:

Tara de origine: India

Materiale folosite : rasina, cristale semipretioase, spirale din cupru, apa din Gange, floarea vietii din metal argintiu.

Inaltime = 3,5 cm

Latime =4  cm

Greutate = 50 g


Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!