Bratara mala 21 margele din lemn de santal 5 1

Bratara mala 21 margele din lemn de santal

Cod produs: 12179
Stoc: 2
47,00 Lei
Fara TVA: 39,50 Lei

Cantitate

Bratara elastica este realizata din margele rotunde de lemn de santal. 

Lemnul de santal, in starea sa naturala parfumat si extrem de neted, este apreciat de mii de ani pentru proprietatile sale calmante, dar si medicinale. Folosit in meditatii, ofera claritate mentala, ajuta mintea sa se elibereze de gandurile negative si aduce pace si liniste interioara.

Lemnul de santal stimuleaza chakra radacina si se crede ca sporeste increderea si amelioreaza stresul. In traditia de vindecare ayurvedica lemnul de santal creste stima de sine si pofta de viata, aduce entuziasm si energie. Alunga iritabilitatea, agresivitatea si le inlocuieste cu compasiunea si deschiderea catre noi orizonturi. 

Se crede ca lemnul de santal are si puteri magice: aduce noroc, succes si ofera protectie.


Siragul cu 21 margele este utilizat in principal pentru a numara mantrele/afirmatiile/rugaciunile, avand acelasi scop ca si rozariul sau mataniile. Snurul pe care sunt insirate acestea este facut din 9 fire si il simbolizeaza pe Buddha Vajradhara si pe cele opt Bodhisattva. Margeaua mai mare de la finalul malei (cea de 22-a) simbolizeaza intelepciunea - maestrul tau, sau invatatorul, iar cea cilindrica de pe partea superioara a margelei mari simbolizeaza vidul. Impreuna, toate acestea au ca semnificatie triumful impotriva adversarilor. Inainte de a incepe practica spirituala, tineti in mana cea de 22-a margea si setati-va intentia. Dupa ce terminati, puteti "sigila" practica tinand in mana margeaua 22.

Mala cu 21 margele este folosita pentru a-ti numara respiratiile, dar poate fi folosita si in timpul recitarii sau cantarii mantrelor. Sunetul produs in timpul recitarii creeaza amprenta spirituala unica a persoanei care o intoneaza. 

21 reprezinta numarul de respiratii (in ritma normal, relaxat) dintr-o perioada de 2 minute. Astfel, de fiecare data cand respirati complet (inspir+expir) treceti o margea printre degete. Cand ajungeti la margeua mai mare (Maestru sau Guru), intoarceti mala si incepeti de la capat. Daca parcurgeti mala de 5 ori, inseamna ca ati meditat timp de 10 minute si cel mai important, ati respirat constient! Exercitiile zilnice va vor imbunatati puterea de concentrare, va creste nivelul de energie si va relaxeaza mintea. 

Pentru detalii vezi link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=dUh51Uq_PGQ


Specificatiile produsului

Dimensiune margele: 0.8 cm

Material: lemn de santal

Diametru bratara: 16 cm

Greutate: 16 g


Bratara poate fi purtata si de persoanele care sufera de alergii la metale.


Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!