Bratara aromaterapie din lava vulcanica si turcoaz
Cod produs: LavaSB-07
Stoc: 5
27,00 Lei
Fara TVA: 22,69 Lei

Cantitate

Turcoazul aduce noroc, succes, faima, bani si creativitate.  Talismanul regilor, samanilor si razboinicilor, este o piatra de protectie foarte puternica. 

Purtat la locul de munca, turcoazul te ajuta daca ai o functie de conducere sau faci multe deplasari, ferindu-te sa faci investitii sau alegeri nechibzuite. Se spune ca este piatra contabililor, a celor care lucreaza cu calculatorul, a scriitorilor, persoanelor care lucreaza in radio sau televiziune, deoarece are efect relaxant, indeparteaza anxietatea, tensiunile si blocajele.

Lava vulcanica este o piatra naturala cu o structura poroasa care permite absorbia uleiurilor esentiale si difuzarea aromei acestora pentru cateva ore.

Un alt element al acestei bratari este reprezentat de o amuleta  argintie care are reprezentat un copac cu frunze, simbol al  bunastarii, prosperitatii si norocului.


Sugestie de utilizare a bratarii aromaterapeutice:

Puneti pe margelele de lava 1-2 picaturi de ulei esential, cu atentie, astfel incat acesta sa nu ajunga in contact cu guta elastica (o poate deteriora). Lasati 1-2 minute ca uleiul esential sa fie absorbit de roca si apoi va puteti pune la mana bratara. Improspatati mirosul ori de cate ori aveti nevoie si bucurati-va de aroma placuta a uleiului esential.


Diametru piatra: 8 mm

Diametru exterior aprox 21 cm


Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!