Bete parfumate Tribal Soul Salvie alba

Cod produs: TribalSi-03
Stoc: indisponibil
13,00 Lei
Fara TVA: 10,92 Lei

Cantitate

Salvia alba (Salvia apiana) este o planta din familia mentei si este folosita de secole de indienii nativi din America de Nord, in ceremoniile de purificare si curatare a spatiilor, dar si in sesiunile de vindecare. Fumul rezultat in urma arderii frunzelor de salvie este considerat sacru - curata spatiul de energiile negative si indeparta duhurile rele. Fumul sau este, de asemenea, folosit pentru a binecuvanta, curata si vindeca o persoana sau un obiect (amulete, cristale). Salvia alba este foarte aromata si se considera ca induce atat relaxarea cat si o crestere a puterii de concentrare.


Betele parfumate Tribal Soul sunt prezentate intr-o cutie frumos decorata si sunt adapostite, intr-un ambalaj de hartie ecologica cu o pana colorata. 

Realizate pe suport de bambus, acestea sunt rulate manual folosindu-se un amestec de plante, rasini si uleiuri esentiale. 


Mod de folosire: plasati batul pe suportul special si aprindeti varful cu ajutorul unui chibrit.  Dupa ce varful se aprinde, stingeti flacara. 

Timp de ardere bat: in medie 15 - 20 de minute

Ambalaj: din material reciclabil


Atentionari: Produsul se foloseste numai ca aromatizant al incaperilor. Pastrati in loc uscat, ferit de accesul copiilor sau animalelor de companie. 

Nu lasati betele sa arda nesupravegheate. Asigurati-va ca cenusa rezultata in urma arderii cade pe suport sau pe o suprafata rezistenta la caldura si ignifuga. Ardeti betele intr-un spatiu bine ventilat.


Continut pachet: 15 g


Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!