Bete parfumate Goloka Reiki Vindecare

Cod produs: 2406
Stoc: indisponibil
11,00 Lei
Fara TVA: 9,24 Lei

Cantitate

Betele parfumate Vindecare, din gama Reiki au o aroma cu impact puternic asupra corpului fizic si mental. Aceasta indeparteaza blocajele fluxurilor energetice, realizand un flux nou, esential pentru vindecare.


Betele parfumate sunt folosite de mii de ani in Asia pentru meditatie, ca ritual de curatare sau dimineata, pentru a marca un eveniment pe care urmeaza sa-l desfasuram sau pentru a crea o aura divina sau proaspata.

Realizate pe suport de bambus, betele sunt rulate manual folosindu-se un amestec de ingrediente naturale, extracte din plante si uleiuri cu arome picante, proaspete, florale, lemnoase, pudrate sau dulci, care depasesc cotidianul obisnuit. Improspateaza-ti casa cu parfumuri divine, care sunt create conform principiilor aromaterapiei. Pentru aceasta, doar aprindeti batul si lasati-va casa sau spatiul de lucru invaluite in aceste arome energizante si purificatoare. 


Despre marca Goloka

Betele parfumate Goloka sunt realizate pe suport de bambus, rulate manual, iar la confectionarea lor se foloseste un amestec de ierburi, rasini, flori, miere si uleiuri aromate. Calitatea lor poate fi usor recunoscuta, deoarece mirosul ofera relaxarea naturala autentica, spre deosebire de betele realizate cu parfumuri sintetice. 


Beneficiile betelor parfumate Gologa:

- organizatia non-profit Goloka Sevan Trust este cunoscuta pentru sprijinirea organizatiilor de caritate

- sunt rulate manual dupa o metoda traditionala pura (masala), in India

- mirosul lor este foarte intens si rapid raspindit in incapere

- mascheaza mirosurile neplacute

- refac echilibrul in centrii energetici, pentru corp si minte

- betele sunt foarte lungi, au peste 40 cm

- folosite corespunzator, pe suportul special, cenusa rezultata este foarte usor curatata


Mod de folosire: plasati batul pe suportul special si aprindeti varful cu ajutorul unui chibrit.  Dupa ce varful se aprinde, stingeti flacara. 

Timp de ardere bat: in madie 50-55 de minute

Ambalaj: din material reciclabil


Atentionari: Produsul se foloseste numai ca aromatizant al incaperilor. Pastrati in loc uscat, ferit de accesul copiilor sau animalelor. 

Nu lasati betele sa arda nesupravegheate. Asigurati-va ca cenusa rezultata in urma arderii cade pe suport sau pe o suprafata rezistenta la caldura si ignifuga. Ardeti betele intr-un spatiu bine ventilat.


Continut pachet: 15 g


Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!