Unt de shea 100 gr
Cod produs: ZL08
20,00 Lei
Fara TVA: 16,81 Lei

Cantitate

Obtinut din nucile arborelui de shea cu un continut bogat in vitmine si o concentratie ridicata de acizi grasi este un produs ideal pentru intretinerea pielii si a parului. Ingredient de nelipsit din  tratamentele cosmetice naturale.


Proprietati:

• emolient si hidratant extraordinar datorita continutului ridicat de acizi grasi, mentine astfel elasticitatea pielii

• contribuie la atenuarea vizibila a vergeturilor din timpul sarcinii

• ajuta la o bronzare naturala si uniforma, protejand impotriva razelor solare

• foarte eficient in tratamentele cosmetice aplicate in cazul parului degradat, scalpului uscat, devitalizat

• calmeaza iritatiile pielii sensibile, chiar si la copii

• remediu popular pentru arsuri usoare, intepaturi de insecte, cicatrici marunte


Recomandari:

• aplicat ca atare pe corp sau ten, pentru toate tipurile de piele, in special pentru cea foarte uscata

• aplicat ca atare sau in combinatie cu alte ingrediente ca o masca de par

• ca ingredient inclus in diferite compozitii cosmetice (balsamuri, lotiuni sapunuri etc.)

• ca ingredient de baza in preparate de masaj de relaxare si wellness

• a se pastra, in locuri uscate, la temperatura camerei, ferit de accesul copiilor


Precautii:

Nu se aplica pe rani deschise.

A nu se folosi de cei care au alergie la nuci, oleaginoase.

Devine lichid la temperaturi de peste 37 grade.


Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
Produse asemanatoare