Ulei din samburi de caise presat la rece 100% pur – 100 ml
Cod produs: BO-05
24,00 Lei
Fara TVA: 20,17 Lei

Cantitate

Uleiul de caisa, obtinut din prima presare la rece a samburior de caise este bogat in vitaminele A si C.

Caisul este cultivat in zonele temperat-continentale, inclusiv in tara noastra. El creste in stare salbatica in Iran si Manciuria, iar in China este cultivat de peste 400 de ani.

Puternic hidratant, regenerant si revitalizant, hranitor si emolient, uleiul de caisa are o mare capacitate de intinerire si de revitalizare a pielii, fiind recomandat atat pentru pielea uscata, terna cat si pentru pielea matura, ridata. Cu o textura usoara, uleiul de caise este foarte apreciat in cosmetica.


Proprietati:

Revigorant si iluminant, confera tenului proaspetime si stralucire

Regenerant si revitalizant, eficace contra efectelor imbatrinirii

Tonifiant si emolient, inmoaie si catifeleaza chiar si cea mai uscata piele 

Hranitor si echilibrant al filmului hidrolipidic natural al pielii

Previne deshidratare

Patrunde bine in piele,nu lasa film gras

Uleiul de caise este o excelenta baza pentru uleiurile esentiale


Recomandari:

- ten normal, tern, foarte uscat, obosit, devitalizat, matur, ridat

- piele flasca, ridata, zbarcita in jurul ochilor sau pe gat, maini, brate, coapse, etc.


Utilizare

- simplu sau in amestec cu alte uleiuri esentiale si vegetale pentru ingrijirea pielii dupa plaja.

- uleiul de caise poate fi incorporat in doza zilinca de crema 

- folosit la prepararea de serumuri de frumusete, prin amestecul uleiului de caise cu alte de uleiuri esentiale si vegetale, tonice, restructurante, cu efect de intinerire, ofera o nota de stralucire si prospetime a tenului

- ulei de masaj corporal: ulei de caise simplu sau combinat cu alte uleiuri esentiale si vegetale, reda fermitatea si catifelarea pielii 

- incorporat in doza zilnica de crema sau prepararea de creme si serumuri anti-age

- poate fi adaugat in masti hranitoare si regenerante pentru toate tipurile de ten


Compozitie: ulei de caisa 100% pur si natural, obtinut din prima presare mecanica la rece a samburilor de caisa.

Denumire latina: Prunus armeniaca

Tara de origine: Spania


Proprietati organoleptice

Aspect: lichid uleios, fluid                                                  

Culoare: galben-deschis

Miros: foarte usor de nuca si migdala amara

Ulei stabil oxidativ

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!