Ulei esential de petitgrain - puritate 100 % - 10 ml
Cod produs: EO-37
25,00 Lei
Fara TVA: 21,01 Lei

Cantitate

Uleiul esential de petitgrain este obtinut prin distilarea cu aburi a frunzelor si ramurelelor verzi ale arborelui Citrus aurantium amara. Fructele acestui arbore sunt mai mici decat mandarinele, de aceea au primit numele de petit grain (boabe mici). Principalele tari producatoare ale acestui ulei esential sunt Paraguay si Franta. 

Datorita mirosului sau proaspat, floral, cu note citrice, este foarte mult folosit in parfumerie.  


Denumirea latina: Citrus aurantium var. amara

Partea folosita a plantei: frunzele, varfurile crengutelor

Tara de origine: Paraguay

Obtinut prin: distilare cu aburi


Efecte asupra psihicului: indeparteaza stresul, depresia, insomnia, oboseala mentala, aduce armonie in relatii si reda increderea in fortele proprii.

In cosmetica este recomandat pentru pielea grasa, iritata sau inflamata. 

Stimuleaza digestia, calmeaza durerile de stomac. Are proprietati antibacteriene, antivirale, sedative si tonice.


Depozitare: la temperatura camerei, fara umiditate excesiva, ferit de razele directe ale soarelui.

Prezentare: 10 ml / flacon din sticla bruna.

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!